Skip to main content

Nieuw: zingen in Lettele en Okkenbroek

Hou je van zingen? Lees dan onderstaand bericht!

Wij nemen met More Music Orkest en dirigent Gert Oosterwijk het initiatief voor een nieuw koor in Lettele. Bij 10 deelnemers gaan we van start en de teller staat al op 3! Hieronder wat praktische informatie. Mocht je meer willen weten voordat je jezelf aanmeldt, neem dan contact met ons op!

Vanaf 11 maart a.s. willen starten met een koor in De Spil. Wekelijks  komen we op de maandagavond bij elkaar van 19.45 - 20.45 in Kulturhus De Spil (feestdagen en vakanties uitgezonderd). Je hoeft helemaal geen geoefende zanger te zijn, maar enige zang- of koorervaring is wel aan te bevelen. Uiteraard zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden welkom.

Gert Oosterwijk is een ervaren (koor-)dirigent en al verbonden aan More Music Orkest voor saxofoon lessen. Hij wil ons initiatief begeleiden. Gert kan een breed repertoire begeleiden. Wij denken aan het zingen van pop- en musical liederen. Het is niet de bedoeling dat we gaan optreden, maar misschien doen er zich wel gelegenheden voor om dat wel eens te doen. Denk bijvoorbeeld aan de dodenherdenking op 4 mei, waar More Music Orkest al de muziek verzorgt.

More Music gaat ons ondersteunen bij dit initiatief. In juni gaan we evalueren hoe het ons allemaal bevalt. De kosten voor deelname zijn € 22,50 per 4 keer. Kortom, we komen graag met je in contact.

Meld je (per mail) aan voor 15 februari a.s., ook met eventuele vragen kun je daar terecht.

Gemma Daggenvoorde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Maria Aarnink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)