Meerstemmige klanken

Ja u hoort het goed, er klinkt steeds meer muziek. Misschien hoort u het niet maar ziet u het wel. Het More Music Orkest laat van zich horen wanneer er in de dorpen speciale gebeurtenissen zijn.

Zo waren we erbij op 30 maart in Okkenbroek bij het afscheid van Monique bij Ons Centrum. Op 4 mei mogen we weer bijdragen aan de herdenking in Lettele en u mag zich daar laten verrassen door de meerstemmige klanken die dan te horen zijn.

Natuurlijk ziet u ons ook regelmatig: Op 20 april halen we weer oud papier op en kunt u uw oud ijzer brengen (kunnen wij de muzieklessen voor de leerlingen betaalbaar houden).

Vanaf 6 mei komen we weer met prachtige sterke geraniums langs en op 26 mei ziet u de koepel weer in Lettele staan voor het PJB-concert.

Overigens hebt u ons ook op 3 maart bij DOP (Deventer Open Podium) kunnen horen. De recensent schreef: Er zit veel swing in het orkest, de nummers worden goed afgewerkt en de zangeres…. Ja wie ons gehoord heeft weet dat zij klinkt als een klok. Maar er was ook een gemis: Jammer dat er geen bas en akkoordinstrument aanwezig is!

Tja die missen we nog steeds. Dus wie ook swingende muziek wil maken: We hebben nog ruimte voor gitaristen, pianisten en drummers. Overigens bent u sowieso welkom om mee muziek te komen maken. Laat van u horen.

Meer info? Stuur een email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.