Skip to main content

More Music Orkest op het Deventer Open Podium

Na een Covid-pauze van 2 jaar is het weer tijd voor het Deventer Open Podium. Op zondag 12 maart a.s. zal het More Music Orkest vanaf 13:30 uur de kleine zaal van de Deventer schouwburg op stelten proberen te zetten.

GOUWE OUWE

Het More Music Orkest gaat u deze middag verwennen met een aantal bekende hits uit het verleden waaronder “Shake, Rattle and Roll”, een “Gouwe Ouwe” geschreven door Jesse Stone onder het pseudoniem Charles F. Calhoun. Dit populaire en snelle rhythm en blues nummer verscheen in april 1954 als single gezongen door de Amerikaanse zanger Big Joe Turner. Andere bekende covers van "Shake, Rattle and Roll" zijn afkomstig van Elvis Presley en The Beatles.

Vervolgens van Nederlandse bodem “A Night Like This”, de grootste hit van Caro Emerald en  afkomstig van het album “Deleted Scenes from the Cutting Room Floor” uit 2010. De inspiratie werd volgens Caro geput uit de kaartscène in de James Bond-film Casino Royale.

LEKKER ROCKEN

En ook een stevige partij rock mag deze middag uiteraard niet ontbreken en dat vullen we in met “Pinball Wizard” van Peter Townshend, de gedenkwaardige hit van de Britse rockband “The Who” en één van de bekenste nummers uit de geschiedenis van de rockopera. De muziek is geschreven vanuit het perspectief van de lokale flipperkampioen en het publiek zal in de muzikale weergave de mechanische flipperkast makkelijk herkennen.

Tot ziens in de Deventer Schouwburg op zondag 12 maart waar we er met z’n allen weer een mooi muzikaal avontuur van gaan maken.  

Het More Music Orkest speelt in de kleine zaal.

Aanvang: 13:30 uur.

Toegang is gratis.

We are Back Concert

Ons laatste optreden was tijdens de 35ste editie van het Deventer Open Podium op 1 maart 2020 in de Deventer Schouwburg. Met veel publiek en mooie muziek maar veel te lang geleden. Uiteraard hebben we niet stil gezeten en zijn helemaal klaar voor ons “We are Back” concert.

We beginnen het concert met “The heat is on” van the Eagles, speciaal geschreven voor de “Beverly Hills Cop” soundtrack uit 1984. Een lekker stukje jaren 80 muziek met het kenmerkende “Power of Optimism” effect. Daarna, als we allemaal in de juiste stemming zijn gekomen – een primeur.

MUZIKALE PRIMEUR

Op 14 november zal de jeugdband van het More Music Orkest voor de eerste keer optreden.  Op 3 maart 2020 zouden we beginnen met een jonge, swingende band, die talent, kwaliteit en jeugdig enthousiasme uitstraalt en aantrekkelijke, herkenbare (film- en pop) muziek speelt. Toen kwam Corona. Op 23 augustus 2021 was het eindelijk zover – een herstart. En op 14 november spelen ze voor u “Walking on Sunshine” En dat is niet alles. Op 4 oktober jl. hebben we met de jeugdband een leuke promotiefilm opgenomen om nog meer jeugd enthousiast te maken voor de More Music jeugdband. Naar verwachting zal deze video eind november te zien zijn op YouTube. Via onze website en facebook pagina’s maken we de YouTube link bekend.

VERDERE PROGRAMMA

Het More Music Orkest zal u daarna meenemen in een swingend muzikaal middag-avontuur met bekende populaire muziek.  En … als uitsmijter spelen we “Walking on Sunshine” samen met de jeugdband.

Concert More Music Orkest 

Wij gaan samen met Circulus de blauwe papiercontainers legen

Wij blijven oud papier ophalen!
 
U kent de bekende borden langs de weg wanneer we oud papier op halen. Goed nieuws: Deze komen maandelijks langs de weg te staan, want na rijp beraad hebben we een besluit genomen. More Music Orkest blijft samen met de Vrienden van de kerk van Okkenbroek het oud papier in de regio ophalen. Dat betekent dat we vanaf 1 mei mee gaan werken met de gemeente en de opbrengst voor de verenigingen is. U kunt dan uw oud papier in de blauwe container doen en maandelijks komen wij langs met de wagen van Circulus om uw blauwe container te legen. Door maandelijks uw oud papier op de juiste manier in de container aan te leveren, steunt u het More Music Orkest en de Stichting Vrienden van de kerk van Okkenbroek.

Lees verder

Kerstconcert 2022

Kerstconcert_2022_Plaatje_MMO.png

SAMEN IN DE KERSTSFEER KOMEN

In december 2019 hebben wij ons laatste kerstconcert gespeeld in de kerk in Lettele. Een traditie waar het More Music Orkest graag mee door wilde gaan ware het niet dat Covid-19 daar een stokje voor stak. Maar we mogen weer en dus spelen we op VRIJDAGAVOND 9 DECEMBER 2022 onder de bezielende leiding van onze dirigent Bert Sleumer een breed repertoire vrolijke kerstmuziek met veel eigentijdse arrangementen in het dorpshuis “Ons Centrum in Okkenbroek. WE STARTEN OM 20:00 UUR. 

POPULAIRE EN GEVOELIGE KLANKEN

Een muzikale surprise in kerstsfeer met veel bekende muziek en zang, waaronder het populaire "Driving Home For Christmas" zoals gezongen door Chris Rea en het gevoelige lied “The Christmas Song” van Michael Bublé waar je eigenlijk naar zou willen luisteren terwijl het buiten sneeuwt en je gezellig met je familie binnen aan de glühwein zit.

Daarnaast hoort u een groot aantal andere vertrouwde kerstklanken in een "Big Band" jasje gegoten door de bekende Nederlandse componist en arrangeur Kees Vlak, waaronder "Santa Claus Is Coming To Town", "Let It Snow" en "Frosty The Snowman". 

Het More Music Orkest brengt u deze avond alvast in kerstsferen waarbij alles draait om het echte kerstgevoel in deze woelige tijden.  

MEEZINGEN

Wij nodigen het publiek tijdens dit concert uit met ons mee te zingen zodat we er samen een fijne kerstbelevenis en muzikaal feest van kunnen maken. De tekst van de mee te zingen stukken delen we uit voor aanvang van het concert.

Geranium actie MOEDERDAG 2021!

Meer dan 30 jaar waren de bewoners van Lettele en Okkenbroek gewend geraniums te kopen van het More Music Orkest (MMO) tijdens de "geranium actie' omstreeks moederdag. Deze jaarlijkse actie werd een traditie waar de mensen elk jaar weer naar uitkeken.

 

En toen, in 2020, was daar plotseling COVID-19 en waren we gedwongen deze traditie te onderbreken. Dat gaat ons uiteraard geen tweede keer gebeuren want die MMO Geraniums waren de afgelopen 30 jaar een moederdag begrip geworden in Lettele en Okkenbroek.

Dit jaar organiseren we de Geranium actie op een “Corona-bestendige” manier.

De komende week krijgen de inwoners van Lettele en Okkenbroek een bestellijst in de brievenbus waarop ze kunnen aangeven welke planten ze willen en uiteraard hoeveel.(Klik hier om de bestellijst te downloaden)

Deze bestelling kunt u vervolgens per email, whatsapp of gewoon via de telefoon doorgeven aan de MMO persoon waarvan alle contactgegevens op de bestellijst staan. Daarna leveren wij de bestelling persoonlijk bij u af, uiteraard vlak voor moederdag.

Afbeelding_2.jpg

Oud papier: Blauwe containers komen er aan

Mensen in Lettele en Okkenbroek,
 
U hebt allemaal de brief gekregen over de wijziging inzameling oud papier. De blauwe containers zullen vanaf 8 maart geleverd gaan worden en vanaf 1 mei maandelijks / eens in de 4 weken geleegd worden.
Zoals u weet heeft More Music Orkest de traditie om eens per 2 maanden het oud papier in het dorp op te halen. In Okkenbroek is dat een mooie samenwerking met de Vrienden van de kerk van Okkenbroek. Het levert ons als verenigingen een mooie financiële bijdrage waarmee we contributie en lessen betaalbaar kunnen houden.

Lees verder