Nieuw: zingen in Lettele en Okkenbroek

Hou je van zingen? Lees dan onderstaand bericht!

Wij nemen met More Music Orkest en dirigent Gert Oosterwijk het initiatief voor een nieuw koor in Lettele. Bij 10 deelnemers gaan we van start en de teller staat al op 3! Hieronder wat praktische informatie. Mocht je meer willen weten voordat je jezelf aanmeldt, neem dan contact met ons op!

Vanaf 11 maart a.s. willen starten met een koor in De Spil. Wekelijks  komen we op de maandagavond bij elkaar van 19.45 - 20.45 in Kulturhus De Spil (feestdagen en vakanties uitgezonderd). Je hoeft helemaal geen geoefende zanger te zijn, maar enige zang- of koorervaring is wel aan te bevelen. Uiteraard zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden welkom.

Gert Oosterwijk is een ervaren (koor-)dirigent en al verbonden aan More Music Orkest voor saxofoon lessen. Hij wil ons initiatief begeleiden. Gert kan een breed repertoire begeleiden. Wij denken aan het zingen van pop- en musical liederen. Het is niet de bedoeling dat we gaan optreden, maar misschien doen er zich wel gelegenheden voor om dat wel eens te doen. Denk bijvoorbeeld aan de dodenherdenking op 4 mei, waar More Music Orkest al de muziek verzorgt.

More Music gaat ons ondersteunen bij dit initiatief. In juni gaan we evalueren hoe het ons allemaal bevalt. De kosten voor deelname zijn € 22,50 per 4 keer. Kortom, we komen graag met je in contact.

Meld je (per mail) aan voor 15 februari a.s., ook met eventuele vragen kun je daar terecht.

Gemma Daggenvoorde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Maria Aarnink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Blij met de JUMBO Spek de kas van je club actie!

Blij zijn we met de bijdrage van de JUMBO Spek de kas van je club actie. Door het scannen van de kassabonnen bij de JUMBO in Colmschate hebben wij een bijdrage van € 47,59 mogen ontvangen. Daarnaast hebben we ook de derde prijs gewonnen voor de publiciteit op social media. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

Lees verder

Een nieuw jaar, begin het met muziek maken!

We hebben weer een boeiend jaar afgesloten. Na het instuderen van een nieuw kerst repertoire gaan we nu weer aan de slag met andere nieuwe stukken. Het orkest is inmiddels uitgebreid met 2 saxofonisten. Het opfrissen van de muzikale bagage met degelijke lessen maakt dat ze nu al zover zijn dat ze meespelen.

Het is opvallend hoeveel mensen in Lettele en Okkenbroek muziek hebben gemaakt. Het More Music Orkest biedt de gelegenheid de goede voornemens in het nieuwe jaar ook werkelijk te realiseren. Meld je aan voor lessen en speel vooral mee, want samen muziek maken geeft meer muziek.
Ook mensen die het leuk vinden om te zingen zijn natuurlijk van harte welkom. Een kwartet bij het orkest zou een mooie ontwikkeling kunnen betekenen.

Nieuwsgierig? Kom op maandagavond om 19:30 uur kijken. We zitten januari en februari in Ons Centrum in Okkenbroek. Je kunt ook even op de website kijken www.moremusicorkest.nl of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1e verjaardag More Music Orkest

Op 3 juni om 11 uur kunt u het weer horen; bekende klanken en nieuwe muziek, tijdens het vertrouwde Pater Jan Brinkhof concert. In het centrum van Lettele verspreiden de klanken zich, de koffiepot zal rondgaan tijdens de ‘stille collecte’. Daar moet u toch bij zijn, gewoon lekker buiten op het terras bij de Koerkamp.

Lees verder

Bloemenactie deze week

Deze week vanaf 7 t/m 12 mei (de week voor moederdag) gaan onze leden weer rond voor de jaarlijkse verkoop van bloemen. Het assortiment bestaat uit geraniums (staande en hangende), fuchsia's en vlijtig liesjes. De leden komen bij u aan de deur, maar u mag ook altijd een bestelling doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kosten: 5 voor €10,-

Meer info? Stuur een email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.