Skip to main content

Een nieuw jaar, begin het met muziek maken!

We hebben weer een boeiend jaar afgesloten. Na het instuderen van een nieuw kerst repertoire gaan we nu weer aan de slag met andere nieuwe stukken. Het orkest is inmiddels uitgebreid met 2 saxofonisten. Het opfrissen van de muzikale bagage met degelijke lessen maakt dat ze nu al zover zijn dat ze meespelen.

Het is opvallend hoeveel mensen in Lettele en Okkenbroek muziek hebben gemaakt. Het More Music Orkest biedt de gelegenheid de goede voornemens in het nieuwe jaar ook werkelijk te realiseren. Meld je aan voor lessen en speel vooral mee, want samen muziek maken geeft meer muziek.
Ook mensen die het leuk vinden om te zingen zijn natuurlijk van harte welkom. Een kwartet bij het orkest zou een mooie ontwikkeling kunnen betekenen.

Nieuwsgierig? Kom op maandagavond om 19:30 uur kijken. We zitten januari en februari in Ons Centrum in Okkenbroek. Je kunt ook even op de website kijken www.moremusicorkest.nl of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..