Skip to main content

Muzieklessen

Muzieklessen kunnen gegeven worden aan kinderen en volwassen. De lessen voor kinderen wordt op de scholen in Lettele en Okkenbroek gedaan. Als een kind voor een specifiek instrument kiest, kunnen individuele lessen voor het instrument worden genomen.

Muziekles op school

Het More Music Orkest vindt het belangrijk dat kinderen in aanraking komen met muziek.

Daarom hebben wij ons verbonden met het muziekonderwijs op de basisscholen van Lettele en Okkenbroek. Na de eerste muzikale kennismaking op school, kunnen ze zich eenvoudig verder ontwikkelen in de muziek. Hiervoor zijn wij aangesloten bij het Muziek Netwerk Salland.

Onze muziekvereniging leert kinderen noten lezen en verzorgt muzieklessen voor het instrument van eigen keuze. Door samen te spelen met MoreMusicOrkest blijft het oefenen thuis ook veel leuker.

Muziekinstrument bespelen voor volwassenen

Altijd al een muziekinstrument willen bespelen? More Music Orkest biedt uitkomst. Ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor de basisbeginselen van muziek. Zo kun je leren notenlezen.

Ook is het mogelijk voor volwassenen om muziekles te krijgen in het instrument van hun keuze. Ook hier geldt: Samen spelen geeft meer muziek, het klinkt gelijk veel leuker en stimuleert om door te gaan.

Stuur een e-mail

Interesse gekregen?
Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze docenten

Klik op de naam van de docent om zijn/haar website te bezoeken.