Skip to main content

wie wordt toetsenist bij More Music Orkest ?

In verband met het vertrek van de pianiste is het More Music Orkest per direct op zoek naar een pianist(e) of toetsenist(e) die zelfstandig kan spelen van bladmuziek op intermediair niveau.

Het More Music Orkest is een muziekvereniging met op dit ogenblik 11 leden: blazers (baritonsaxofoon, altsaxofoon, hoorn, trompet, bugel), combo (vacature piano, drum, basgitaar) en zang (2 zangeressen en een zanger). 

Op het repertoire staan  pop- en rock-nummers in een bigband-arrangement; zoals Avici (hey Brother), Anouk (good god), Son Mieux (Multicolor), Carol King (Natural woman).

In januari en februari is de wekelijkse repetitie is op maandagavond 19.30 – 21.30 uur in “Ons Centrum”, Oerdijk 141 in Okkenbroek. Vanaf maart is de wekelijkse repetitie in de Spil in Lettele (ook op maandagavond 19.30 – 21.30 uur).

Voor de jeugd is er een Jeugdband met keyboard, drums, basgitaar, gitaar, zang en trompet. Ook bij de Jeugdband is ruimte voor aanvulling. Jeugdleden kunnen via de vereniging muzieklessen op hun instrument krijgen tegen een gereduceerd tarief. De jeugdband repeteert één keer per twee weken op maandagavond van 18 tot 19 uur.

Reacties zijn welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of kom gewoon een keer bij een repetitie kijken en luisteren.