Wij gaan samen met Circulus de blauwe papiercontainers legen

Wij blijven oud papier ophalen!
 
U kent de bekende borden langs de weg wanneer we oud papier op halen. Goed nieuws: Deze komen maandelijks langs de weg te staan, want na rijp beraad hebben we een besluit genomen. More Music Orkest blijft samen met de Vrienden van de kerk van Okkenbroek het oud papier in de regio ophalen. Dat betekent dat we vanaf 1 mei mee gaan werken met de gemeente en de opbrengst voor de verenigingen is. U kunt dan uw oud papier in de blauwe container doen en maandelijks komen wij langs met de wagen van Circulus om uw blauwe container te legen. Door maandelijks uw oud papier op de juiste manier in de container aan te leveren, steunt u het More Music Orkest en de Stichting Vrienden van de kerk van Okkenbroek.

 Wij komen dus geen dozen meer ophalen. Dat scheelt voor u het goed inpakken van het papier en voor ons veel gesjouw met dozen en opstapelen. Zo houden we het leuk en schoon met elkaar.

LET OP: 13 maart zamelen we nog op de vertrouwde manier papier in. Dan hebt u het natuurlijk nog mooi ingepakt klaarstaan. We laten u zo snel mogelijk weten wanneer we over kunnen gaan naar het legen van de blauwe containers.
Meer info? Stuur een email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.