More Music Orkest investeert in de jeugd

U kent het More Music Orkest als een actief en enthousiast orkest met veel plezier in het samen musiceren. Daarnaast is onze doelstelling ook om zo veel mogelijk jongeren kennis te laten maken met muziek.  Dat doen we door lessen op school te verzorgen en door individuele lessen tegen een gereduceerd tarief aan te bieden.
 
YOUNGBAND
Zo zijn we recent gestart met een jeugdorkest - onder de voorlopige naam de "YoungBand" - waarmee we onze leerlingen meer gaan betrekken bij het More Music Orkest. Een jonge, swingende band, die talent, kwaliteit en jeugdig enthousiasme uitstraalt en aantrekkelijke, herkenbare (film- en pop) muziek speelt.
 
RABO ClubSupport ACTIE
Uiteraard willen we onze jeugd voorzien van goede instrumenten en daar zijn de nodige financiële middelen voor nodig. Daarom doet het More Music Orkest mee aan de Rabo ClubSupport actie waarmee de Rabobank financiële ondersteuning biedt aan clubs en verenigingen. Het More Music Orkest wil met het resultaat van Rabo ClubSupport vooral gitaren, trompetten en een elektrische piano aanschaffen.
 
STEM OP HET MORE MUSIC ORKEST
Heeft u een rekening bij de Rabobank? Dan kunt u ons helpen deze droom te realiseren door op ons te stemmen. Hoe gaat dat in zijn werk?
 
  1. Log in bij de Rabo met de app of rechtstreeks op de Rabo website - zoals u dat gewend bent.
  2. Ga via de knop 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
  3. Druk op 'Breng je stem uit" om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  4. Kies het More Music Orkest (en nog minimaal twee en maximaal vier andere clubs) en druk dan op 'Stap 2'. 
  5. Verdeel vijf stemmen over de door u gekozen clubs of verenigingen. (uiteraard wel 2 stemmen voor het More Music Orkest)
  6. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem te bevestigen.
U kunt stemmen vanaf NU t/m ZONDAG 25 OKTOBER!
Vooral namens de jeugd van het More Music Orkest, hartelijk dank voor uw ondersteuning.
Meer info? Stuur een email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.