Skip to main content

We hebben een geweldig jaar gehad!

We mogen zeggen dat we een geweldig jaar hebben gehad. We zaten er al een poosje tegen aan te hikken, maar we hebben in onze jaarvergadering in januari 2017 besloten onze vereniging te gaan veranderen en dat heeft z'n vruchten afgeworpen.

De uniformen zijn aan de kant gelegd, we hebben voor heel andere muziek gekozen met meer muziekinstrumenten,  daarom lopen we niet meer op straat en zijn we geen fanfare meer. Het belangrijkst is dat we enthousiast muziek kunnen maken, in welke vorm dan ook. We zijn dit gestart met een bigband bezetting. Dit betekende op zoek naar zangers en/of zangeressen, toestenist, gitaristen en slagwerkers. Ons doel was dit op 5 juni op het Pater Jan Brinkhof bij de café De Koerkamp in Lettele te presenteren. Dat is ons gelukt! Het weer zat mee en het publiek was enthousiast.

Naderhand hebben zich nieuwe leden bij ons orkest gemeld. Het zijn 4 volwassenen en 4 kinderen. Zij volgen allemaal muzieklessen via onze vereniging, wij huren daarvoor gekwalificeerde docenten in. Er worden lessen gevolgd op saxofoon, trompet, gitaar piano/keyboard. Dat hadden we lange tijd al niet meer gehad en daar zijn we trots op.

Tevens organiseren we muzieklessen op de scholen in Lettele en Okkenbroek in samenwerking met het MuziekNetwerkSalland. De kinderen van die basisscholen geven respectievelijk op 22 en 15 januari een concert, waar zij laten horen wat zij de afgelopen maanden hebben ingestudeerd.

We hopen op een goed vervolg in 2018. Mocht je ook graag willen meespelen of zingen, laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..