Openluchtconcert met collecte voor Pater Jan Brinkhof

MoreMusicOrkest houdt maandag 5 juni, 2e Pinksterdag, het jaarlijkse openluchtconcert op het terras bij Café de Koerkamp in Lettele. Een vertrouwd concert in een nieuw jasje. Wij presenteren dan ons nieuwe MoreMusicOrkest aan iedereen. We laten ons publiek horen hoe het MoreMusicOrkest klinkt. Het goede blijft!

MoreMusicOrkest laat een gevarieerd programma horen waar publiek en muzikanten weer volop kunnen genieten. Het openluchtconcert begint om 11 uur en iedereen is van harte welkom. Natuurlijk hopen we op goed weer, maar ook bij minder weer is het plezier er niet minder om, want dan mogen we naar binnen in de zaal van De Koerkamp.

Nieuwe richting, meer instrumenten

Tijdens het openluchtconcert Speciaal laten we de nieuwe koers van de muziekvereniging zien en horen. Dat betekent meerdere instrumenten, andere muziek en een nieuwe naam. U kunt zelf horen wat die nieuwe richting betekent in de muziek die we spelen en zingen! Natuurlijk hopen we dat velen met ons enthousiast raken om samen muziek te maken en zich ook aansluiten bij de vereniging.

Steun aan Pater Jan Brinkhof

Behoud het goede. Tijdens het concert houden we evenals voorgaande jaren een collecte voor Pater Jan Brinkhof gehouden. Pater Jan werkt al jaren in de krottenwijken van Lima in Peru. Met het ingezamelde geld realiseert hij voornamelijk gaarkeukens, zodat iedereen een goede maaltijd kan krijgen, de basis voor een goede gezondheid. De collecte staat beter bekend als de ‘stille collecte’. Er wordt rondgegaan met een oude metalen koffiepot. Als er gedoneerd wordt, is het eigenlijk niet de bedoeling dat je het geld hoort rinkelen, maar dat het netjes opgevouwen in de pot kan.

Meer info? Stuur een email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.